П'ятий президент України Петро Порошенко оприлюднив унікальний відеоролик та подякував усім мешканцям країни, які прийшли під стіни Печерського суду Києва та підтримали його під час обрання запобіжного заходу щодо справи про призначення Сергія Семочка.

Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці колишнього глави країни.

"Разом з десятком тисяч українців, які прийшли до Печерського суду, і мільйонами тих, хто підтримував мене по всій Україні, ми отримали маленьку, але надзвичайно важливу перемогу. Уся країна і увесь світ побачили — хто справжня опозиція, кого боїться влада і хто здатний захистити Україну. Україна — понад усе!", - написав він, оприлюднивши ролик, на якому люди зібралися під стінами суду.

Фото з місця події

Варто зауважити, що Печерський районний суд Києва залишив без розгляду клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу Порошенку у справі про наказ, яким начебто останній схилив колишнього голову Служби зовнішньої розвідки призначити своїм заступником Сергія Семочка.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Дякую українцям за підтримку

Разом з десятком тисяч українців, які прийшли до Печерського суду, і мільйонами тих, хто підтримував мене по всій Україні, ми отримали маленьку, але надзвичайно важливу перемогу. Уся країна і увесь світ побачили — хто справжня опозиція, кого боїться влада і хто здатний захистити Україну. Україна — понад усе! 🇺🇦

Geplaatst door Петро Порошенко op Vrijdag 10 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Знай.uа писав, прокурор розбрату: як повернення Кулика до ГПУ може зіпсувати відносини України з США.