Громадський діяч Андрій Пальчевський, який претендує на крісло градоначальника столиці, вже давно зацікавив жителів України. Більше того - більшість киян готові віддати за Андрія Івановича свій голос на майбутніх виборах і довірити в його руки долю Києва.

Пальчевський завжди дуже красномовний і каже, що думає, від чого і користується популярністю в українців. Нещодавно він дав велике і цікаве інтерв'ю українському виданню "Апостроф", в якому розповів про себе ті факти, яких може хтось і не знав, а так само відкрив завісу таємниці над новоствореною політичною партією "Перемога Пальчевського".

Андрій Пальчевський, фото: facebook.com/a.palchevskyi
Андрій Пальчевський, фото: facebook.com/a.palchevskyi

Андрій Іванович дуже небідна людина, проте, його часто можна зустріти в Києві на прогулянці з собакою в шортах і футболці і, що найважливіше, без охорони. Пальчевський коментує це досить просто:

"Я ходжу без охорони по місту, в якому виріс. До речі, я ходив у школу, куди ходили діти з охороною."

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Громадський діяч зізнається, що любить говорити правду і нічого не боїться. Він зазначає, що навіть у його характеристиці написано, що він "Болісно реагує на несправедливість".

"Будучи у своєму віці і стані, я досить незалежний, щоб говорити правду. В жодних схемах не перебував. Нікому з олігархів чи політиків не зобов'язаний своєю кар'єрою. Можу навіть послати до бісової матері і періодично посилаю."

Пальчевський акцентує увагу на тому, що із влади необхідно виганяти тих, хто прийшов до неї шляхом спекуляцій на сподіваннях українців.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

Щодо створення своєї партії, Андрій Іванович каже, що не рветься "зайняти крісло" і взагалі про це не думає. В першу чергу він орієнтується на відповідальність і сміливість.

"Країною мають керувати люди, які будуть виконувати те, що потрібно народу, а не групи розкрадачів на чолі зі спортсменами, танцюристами, наркоманами та іншими людьми, які насправді ніякого відношення до України не мають, крім як до розпилу наших грошових потоків." - стверджує Пальчевський.

Однак, борець за правду заперечує, що згадка прізвища у назві його партії є ознакою вождизму. Він упевнений, що засновники успішних проєктів виносять свої імена в їх назви. І виносячи прізвище ось так він гарантує своїм ім'ям за свої обіцянки.

"Немає "любих друзів", кумів та інших КВН-щиків. Заробітчанам і щурам, які використовують мовне питання для прикриття питань, тут не місце. Моє завдання – об'єднати людей, які не опустили руки і не втратили надію."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкрив таємні "угоди" НБУ задовго до звільнення Смолія.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський перерахував слабкі місця України.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський відреагував на "плівки Деркача" про Порошенка.