Скандал з "вагітністю" Юлії Мендель від Володимира Зеленського відображає серйозні проблеми у президента.

Про це розповів блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

Блогер зазначив, що Зеленський - далеко не перший політик, який потрапляє в подібні секс-скандали - згадати хоча б історію Білла Клінтона з Монікою Левінскі, чи Путіна з Кабаєвою.

Та, за словами блогера, головне мистецтво політика і полягає в умінні вийти з непристойної теми красиво.

"А ти - лідер партії тупих і недорозвинених. "Слуга народу" - це не просто партія недотраханих, це партія, яка не вміє реагувати на розстебнуту ширінку. Це сформовані і нездібні ідіоти", - іронізує Лєсєв.

Блогер підкреслив, що самі чутки про вагітність прес-секретаря Зеленського поширювали завідома не надійні джерела, тому на них не потрібно було реагувати. Лєсєв вважає помилкою виступ Мендель, яка вирішила звернутися до українців із спростуванням.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Але Мендель - вона завжди проти вітру. Вона виходить в колгоспній сукні, стає на тлі сосни - а це вже пряме відсилання до Аллахвердієвої, і в своєму крутому зверненні змагається з самою Клітіною".

За словами блогера, у всій цій історії для українців має бути важливим лише те, "чому у президента України така тупа прес-секретар?".

"Дівчинка, яка плутає Латвію з Литвою, яка Торонто називає столицею Канади, яка дозволяє своєму шефу робити подібні фотографії, яка повністю провалила інформаційну політику президента. І яка фантастично тупо реагує на чутки про свою вагітність від Зеленського. Оце по-справжньому важливо: хто Зеленському підсунув такого прес-секретаря? І чому президент скутий в можливостях її звільнити?"

Лєсєв нагадав, що Зеленський прийшов до влади з підтримкою у 73% і монобішістю в парламенті, а значить міг призначати на посади людей на свій розсуд. І призначення Мендель лише черговий раз показує одну з головних вад Зеленського - нездатність підбирати справжніх професіоналів на важливі посади.

Блогер також зазначив, що Мендель є "кривим зеркалом" Зеленського.

"Не забувайте - прес-секретар - це тільки дзеркало свого шефа. І навіть якщо це дзеркало криве - воно все одно показує свого господаря", - підсумував Лєсєв.