Колишній народний депутат Олег Ляшко опублікував ролик щодо тушонки, яку виготовляють ветерани національно-визвольної війни. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

На ролику Олег Ляшко сидить за столом в мальовничому місці і роздруковує тушонку з упаковки.

"Зараз я попробую і скажу вам своє враження. Виглядає супер. І на смак так само. Купуй українське! Купуй ветеранський!", - резюмував Ляшко.

Прочитав в фейсбуці, що ветерани національно-визвольної війни виготовляють тушонку I'MREADY http://fusefoods.com.ua/i-m-ready. Мені сподобалось. Смачного!

Geplaatst door Олег Ляшко op Donderdag 16 juli 2020

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Експертна думка Ляшко оцінили українці і залишили коментарі до відео.

"Приємного апетиту", " Ангела за столом!", "Клас!", "На вигляд недуже смачно)", " Дайте зкуштувати!", - пишуть користувачі.

Раніше на своїй сторінці у Facebook Ляшко опублікував фото, де він на риболовлі. Правда, в розстебнутих штанях. Його передплатники могли оцінити його стильні білі труси. “Днем рибалки! Ловити рибу - це мій дзен. Найкращий відпочинок для душі.”, написав Ляшко у своєму акаунті в Facebook. Також екс-нардеп зробив комплімент і своєму коханому регіону. “ Це моя рідна Чернігівщина, зачарована Десна”, написав він.

Зараз у Ляшка настає “жаркий” період. Можливо, йому залишається насолоджуватися риболовлею останні тижні, адже у нього є шанс повернутися у Верховну Раду. У зв'язку зі смертю нардепа Валерія Давиденко, будуть проведені повторні вибори по округу № 204 в Чернігівській області. Тому цілком можливо, що Ляшко не скоро зможе знову приїхати на риболовлю на Десну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко "відправив" головного санітарного лікаря України у відставку і навіть далі.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко зловили в Раді за переглядом цікавого відео.

Також Знай. ua писав, що Ляшко спустив штани і похвалився українцям своєю гнучкою вудкою.