Доведеться погодитися з тим фактом, що 2018 рік став дуже багатим на різноманітні курйози та фотоколажи. А головним героєм такої творчості виявився лідер українських радикалів, народний депутат України Олег Ляшко.

Так, приводом для глузувань були й з'їзд партії Ляшка, і дивне наслідування путінським хвастощам. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто нагадати, що з народним депутатом України Олегом Ляшком стався казус в ефірі телеканалу Newsone. Одіозний політик в черговий раз вирішив показати свої вокальні дані, виконавши свою улюблену "Червону руту". Виводячи приспів, Олег Валерійович заспівав "Ти в мене єдиний". Помітивши конфуз, він поспішив виправитися, моментально переспівав "Ти у мене єдина", не забув згадати свою дружину Росіту при цьому і присвятивши їй пісню.

"Росіта, це для тебе. Скоро буду вдома", - сказав Ляшко.

Тим не менш, слово - не горобець, а спів про єдиного Ляшка вже гуляє в інтернеті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі побили місцевого депута Дніпропетровщини Анатолія Костенка. Зараз він знаходиться без свідомості в лікарні в Дніпрі. Депутат Павлоградської районної ради від Радикальної партії Анатолія Костенка жорстоко побили, повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від цієї політсили Сергій Рибалка.

"Сам Анатолій Костенко – з села Троїцьке. За характером – борець за правду. Завжди відстоює права людей і бореться з несправедливістю і корупцією. Радикальна партія Олега Ляшко вимагає від правоохоронних органів ретельного розслідування цього звірського злочину!" - заявив Рибак.

Нагадаємо, бидло-чиновник побив пенсіонерів, нахабство перетнуло всі межі: відео епічної бійки.

Як повідомляв Знай.uа Шуфрич отримав в голову: у Раді голосували за перейменування церкви.

Знай.uа писав, бабуся молилася на Ляшка на Житомирщині (відео).