Прес-секретар президента України Юлія Мендель на прес-конференціях запам'ятовується нам, як серйозний журналіст, який без тіні посмішки підносить нам важливу інформацію.

Однак крім Офісу президента, у неї є і інше життя. І коли ви побачите її з іншого боку, ви просто не впізнаєте цю дівчину, наскільки ж вона чарівна. Тому за її соціальними мережами стежать тисячі передплатників. І вона не забуває радувати своїх шанувальників дійсно цікавими публікаціями.


Свіжа фотографія журналістки у її Instagram захопила передплатників. Мендель провела фотосесію на полі лаванди! Здається, що коли дивишся на ці фото, відчуваєш цей непередаваний аромат цих прекрасних квітів. Юлія постала перед передплатниками в довгу сукню бузкового кольору, який ідеально гармоніювало з лавандовими квітами. Це було пишне плаття, яке навіть нагадувало ті самі циганські спідниці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


“Ну і яскравих вихідних”, підписала Юлія Мендель свою фотографію. “Вогонь!”, “Вау! Розкішне фото”, “WOW!”, – так коментували користувачі фотосесію прес-секретаря президента України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помічниця Зеленського Мендель зізналася, що президент підвищив її батькам зарплату.

Як повідомляв Знай. ua "щаслива і сонячна" Юлія Мендель "загуляла" із Зеленським в Одесі.

Також Знай.uа писав, що помічниця Зеленського Мендель зізналася, що вона любить часто пити.