До президента України Володимира Зеленського надійшла наполеглива пропозиція скоротити кількість народних депутатів у Верховній Раді і за допомогою такого кроку поповнити бюджет України.

Про це стало відомо завдяки новій петиції на офіційному сайті Президента України, автором якої виступив українець Василь Корчовий.

"Зменшимо кількість депутатів ВР України на 80 %!!!таким чином поповнимо бюджет України! Всіх,решту, котрі залишаться поділити на на регіони України,примусити поліпшувати стан єкономіки і інфраструктури та звітувати кожного місяця що вони зробили для регіону та за яку суму коштів!", - сказано в тексте петиции.

Зараз з необхідних 25 тисяч набрано лише 428 голосів. Для того, щоб дане звернення народу розглянули, у автора петиції залишилося ще 90 днів для збору підписів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше, петиція, в якій українці закликали Володимира Зеленського покинути крісло глави держави за порушення закону, набрала необхідну кількість голосів менше ніж за 10 днів.

Варто зауважити, раніше на сайті інтернет-представництва глави держави з'явилася петиція, в якій українці закликали Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади президента за порушення закону. Зокрема, мова йде про визнання глави держави, що він не задекларував понад 5 мільйонів гривень, що в свою чергу і є тим самим порушенням українського законодавства.

"18 квітня 2019 року в програмі "Право на владу" Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон. Цим він отримав підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через 4 дні після цієї заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив закон "Про запобігання корупції", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, львів'яни годинами чекають на маршрутки, депутат поставив Садовому питання руба.

Як повідомляв Знай. ua, українці зловили Зеленського на порушення закону, петиція за його відставку набрала необхідні голоси.

Також Знай. ua писав, що від Зеленського вимагають терміново закрити кордон.