Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Жалобний вірш на фоні численних зображень царської сім'ї читають Наталія Поклонська, Дмитро Пєвцов, Дмитро Дюжев. Як відомо, Наталія Поклонська несамовито боготворить пам'ять імператора Миколи II і підготувала даний проєкт з нагоди століття загибелі Романових. Кліп за її участю був опублікований у 2018 році і зараз, очевидно, "експрокурорка" піддалася ностальгії.

Наталія Поклонська, скріншот з відео
Наталія Поклонська, скріншот з відео

Дмитро Пєвцов, скріншот з відео
Дмитро Пєвцов, скріншот з відео

Варто нагадати, царську сім'ю Романових було розстріляно у 1918 році, а саме в ніч з 16 на 17 липня. Все сталося в Єкатеринбурзі, де разом з сім'єю Миколи II з життя пішли і члени її свити. Депутат Держдуми Наталія Поклонська вперто дотримується думки, що Микола II "був святим", про що вона свого часу написала у Facebook.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Наш Государ Микола ll є святим у всьому православному світі: Росії, Сербії, Болгарії, Україні та ін. країнах. Я пишаюся нашим останнім Імператором, і Він завжди буде для мене прикладом служіння Батьківщині, ставлення до людей, до їх сподівань. Наш Государ Микола ll зі своєю Сім'єю є душею Росії і завжди в серці!", - написала Поклонська.

Сто лет назад, в ночь на 17 июля, произошло страшное преступление, за которое расплата была и будет перед Богом. Наш...

Geplaatst door Наталья Поклонская op Maandag 15 juli 2019

Скріншот: facebook.com/PoklonskayaNV
Скріншот: facebook.com/PoklonskayaNV

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі затримано колишнього голову "Укравтодору" Славоміра Новака, у чому підозрюють ексчиновника

Як повідомляв портал "Знай.uа", ЗНО неякісне та несправедливе — абітурієнти завалюють уряд скаргами

Також Знай.uа" писав, в Україні стрімко подорожчали продукти. За І півріччя 2020 року найстрімкіше додали в ціні яблука, подорожчавши більш ніж у 2 рази.