У п'ятницю, 17 липня, відбулася безпрецедентна, наймасштабніша спецоперація, яка обіцяє стати найбільш резонансною справою щодо викриття корупції не тільки в Києві, але й у всій країні. Про це повідомив український політолог, правозахисник і громадський діяч Михайло Чаплига у Facebook.

"У ході масових обшуків, які включали будинок і офіс "наглядача" Дениса Комарницького, а також будинок сестри народного депутата Миколи Тищенка — Юлії. Повідомляють, що була викрита злочинна схема розкрадання бюджетних коштів мером Віталієм Кличком, яку безпосередньо здійснювали Комарницький, Тищенко і чоловік його сестри Герман Млинців.", - йдеться у повідомленні. Михайло Чаплига

Микола Тищенко, скріншот відео
Микола Тищенко, скріншот відео

Чаплига повідомив, що правоохоронці вилучили докази відмивання 17 млрд гривень за участю цілого ряду компаній - "Варда", "Екобуд", "Скайбуд" та інші. Серед них, зокрема, вже добре відома "Еко-Буд-Трейд", що отримала в обхід конкурсу поспіль на добудову Подільського мостового переходу.

"За інформацією правоохоронців, тільки в цьому році через цю фірму було виведено близько 3 млрд грн з бюджету столиці. Ця цифра повністю збігається з інформацією, яка вже озвучувалася ЗМІ, зокрема, журналістом Денисом Бигусом. А також — з доказами нардепа Гео Лерос, які він раніше на флешці передав в НАБУ. Тобто, інформація повністю підтвердилася. За моїми даними, правоохоронці вже доповіли про все президенту Володимиру Зеленському. І отримали від нього повний карт бланш на подальшу розробку Кличко, Комарницького і Тищенко, попри те, що останній є членом його фракції і очолює київську міську організацію "Слуги народу". Таким чином це тільки початок серйозного розслідування щодо корупції в столиці...", - написав він. Михайло Чаплига

В пятницу, 17 июля, произошла беспрецедентная, масштабнейшая спецоперация, которая обещает стать самым резонансным...

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Миха Чаплыга op Maandag 20 juli 2020

Скріншот: Миха Чаплыга / Facebook
Скріншот: Миха Чаплыга / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі затримано колишнього голову "Укравтодору" Славоміра Новака. Про це повідомив прессекретар міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Зарін. Новака підозрюють в корупції, управлінні організованою злочинною групою і відмиванні грошей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.