Народного депутата України від "Слуги народа", зірку "Кварталу 95" Юрія "Юзіка" Корявченкова побачили відпочивальником на українському пляжі. В руках огрядний чоловік тримав стакан з напоєм, схожим на пиво.

Відповідне фото публікує Telegram-канал Perepichka News.

"Это пляжный Юзик. Разошли его пятерым друзьям, и вы обязательно выпьете вместе пивка на море в 2020", - жартують адміністратори телеграм-каналу.

Юрій "Юзік" Корявченков, фото Telegram
Юрій "Юзік" Корявченков, фото Telegram

Цікаво, що взимку Юзік потрапив під гнів народу, до якого він зараз вийшов майже без одягу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після завершення новорічних свят український парламент відновив засідання на тему відкриття ринку землі. Так, у зв'язку з цим під будівлею Ради зібрався мітинг противників цього закону.

Після мітингів на YouTube-каналі "ASPI news" було опубліковано відео, де під час акції протестувальники зустріли нардепа Юрія Корявченкова, відомого як "Юзік" з "Квартал 95", і поставили йому кілька питань щодо земельного ринку.

На кадрах можна побачити, що протестувальники побачили Юрія Корявченкова та підійшли до нього. Один з учасників мітингу вирішив поцікавитися у Корявченкова, чи зможуть іноземці купувати українську землю і поставили йому кілька запитань.

Юрій "Юзік" Корявченков, фото Telegram
Юрій "Юзік" Корявченков, фото Telegram

"Президент говорити про те, що іноземцям НЕ продаватимуть землю, але банкір-іноземець, це іноземець чи ні?" - Запитав один з протестувальніків.

На що "Юзик" сказавши, якщо мова йде про іноземний банк, то відповідь буде ствердною.

"Якщо це іноземний банк, то так", - сказав Корявченков.

Корявченков зробив зауваження ще одному протестувальнику щодо того, що він дуже голосно кричить. Після цього чоловік повторив питання і нардеп все ж дав відповідь, яка викликала обурення натовпу.

"А по іноземцях буде референдум" - відповів Корявченков.

Після цього нардеп відвернувся і пішов від протестувальників, які проводжали його гнівними гаслами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не дивлячись ні на що: рейтинг Зеленського стрімко піднімається вгору, а Вакарчук в аутсайдерах.

Як повідомляв Знай.uа зять Ніни Матвієнко Мірзоян потролив колегу Зеленського: "Юзик не зайвий".

Знай.uа писав, Зеленський спорудив особисту дорогу прямо на распаиваемой землі: "Пройшов шлях Януковича зі швидкістю в 25 разів".