Рятувати українців на “швидкої” мають лікарі та фельдшери, а не парамедики, які збирався запровадити Моз у часи Супрун. Про це виданню “Цензор.НЕТ” розповів чинний глава відомства Максим Степанов.

"Вважаю, що "экстренка" повинна стати пілотом, який ми виведемо на зовсім інший рівень. Зараз розробляється програма з екстреної медичної допомоги, щоб це було дійсно 10 хвилин в місті, 20 – у сільських районах. Щоб були відповідні індикатори якості, чіткі маршрути пацієнта, тому що від цього залежить, куди вони повезуть пацієнта. Прописується цілий комплекс змін" Максим Степанов

Максим Степанов, скріншот з відео
Максим Степанов, скріншот з відео

Він також заявив, що ніхто не збирається міняти лікарів на парамедиків.

Карета швидкої допомоги, скріншот
Карета швидкої допомоги, скріншот
ютуб, скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Нехай парамедики залишаться в минулому, з тими людьми, які їх пропагували. Можемо ми залишити Україну без парамедиків? У нас є лікарі, є фельдшери, які надають медичну допомогу, і цього цілком достатньо. Ера парамедиків, я сподіваюся, закінчилася, не почавшись. Слава богу, що вони (команда Супрун) були такі ліниві і не змогли це впровадити", - вважає Степанов.

Нагадаємо, що тернополяни відправили в "нокаут" китайський вірус.

На Тернопільщині коронавірус перемогли 200 осіб з початку карантину. В міських лікарнях досі перебувають 35 осіб. Про це пишуть Тернополяни.

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги станом на ранок 21 липня перебувало 29 хворих з підтвердженим діагнозом «коронавірус». 26 осіб жителі Тернополя. 3 хворих потребують підтримки з допомогою кисневих масок, ще 5 осіб – на кисневому концентраторі. Ще 5 осіб перебувають у лікарні з підозрою на коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янин з китайським вірусом зазирнув смерті в очі.

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях безкоштовно вилікують "сердечників".