Новий глава Національного банку України Кирило Шевченко змінив свою декларацію про доходи. Тепер там є інформація про рахунок у швейцарському банку, а також наявність дорогих годинників Rolex і Breguet.

Шевченко, за якого народні депутати проголосували 16 липня, в цей же день опублікував свою декларацію про доходи. Однак 21 липня він декларацію відредагував.

В розділ про "цінне рухоме майно" глава Нацбанку, крім телевізора, додав також троє наручних годинників Breguet і двоє Rolex. А в розділі "цінне рухоме майно – транспортні засоби" чиновник, вказав квадроцикл OUTLADER MAX LTD 1000R.

Кирило Шевченко, фото з Facebook
Кирило Шевченко, фото з Facebook

Серед "цінних паперів" вказується 400 облігацій "Ощадбанку", що перебувають у спільній власності родини Шевченка. Номінальна вартість однієї облігації – 23 686,2 грн, в цілому цінні папери коштують 9 474 480 грн. У декларації Шевченко написав, що в 2019 році його сім'я отримала за цими облігаціями 682 496 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Крім цього, у розділі "Доходи, в тому числі подарунки", крім виплати за облігаціями "Ощадбанку", є інформація, що сім'я Шевченка отримала відсотки від швейцарського банку Lombard Odier and Co LTD – 1 305 350 грн і австрійської страхової компанії UNIQA Austria – 11 199 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кирило Шевченко, якого 16 липня український парламент призначив новим головою Національного банку України, планує зберегти позицію НБУ по судових спорах щодо націоналізованого "Приватбанку" з колишніми акціонерами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Національний банк не виходив з інтервенціями на міжбанківський валютний ринок протягом останнього тижня, оскільки коливання не були серйозними. Про це заявив новий глава НБУ Кирило Шевченко.

Також портал Знай.uа писав, що у своїй декларації новий глава Національного банку вказав 14 593 792 гривень заробітної плати та інші доходи, дві машини, квартири, а також земельну ділянку в анексованому Криму.