Українська активістка Маруся Звіробій виступила з заявою щодо захоплення заручників у Луцьку. На її думку, сам характер операції і злочинець показують, що це могло бути інсценування.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Татко полетів в Луцьк на свою чергову клоунаду.

Ви того терориста бачили??? Звідки в нього зброя і вибухівка? Цього разу дивним чином навіть не атовець.

Якщо сидів, то це мусорський развод стопудовий. Мотивація ні про що, вимога терориста щоб усі ЗМІ привернули до нього як можна більше уваги, щоб що???" - написала Звіробій.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Татко полетів в Луцьк на свою чергову клоунаду. Ви того терориста бачили??? Звідки в нього зброя і вибухівка? Цього разу...

Geplaatst door Маруся Звіробій op Dinsdag 21 juli 2020

Деталі, на які звернула увагу Звіробій, справді є цікавими, однак, відповідь на них зможе дати лише слідство.

Версія щодо інсценування терористичного акту є досить популярною серед українців. Її неодноразово озвучували в соцмережі як і пересічні громадяни, так і деякі лідери суспільної думки. На жаль, оскільки доступ до повної інформації обмежений, ці припущення лишаються полем чистих спекуляцій.

Не так давно Маруся Звіробій записала нове відео, яке опублікувала у своєму Телеграм-каналі. Звіробій заявила, що всі ті, хто збирає цілі програми для обговорень про неї, самі ж роблять її на рівень вищою, ніж вона є насправді.

Нагадаємо, що Зеленський закликав українців "увімкнути" мозок та замислитися про ближнього свого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Держбюро розслідувань вручило повідомлення про підозру нардепу Софії Федині у справі щодо загрози життю Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Софія Федина публічно звернулася до Зеленського через оголошену їй підозру від Державного бюро розслідувань.