Олег Ляшко ніяк не може нарадуватися народженню дитини, і намагається забезпечити їй дуже комфортні умови. 23 липня політик розмістив світлину разом з сином на прогулянці, на якій тато-політик тисне руку своєму сину.

Відповідне фото було розміщене на сторінці політика в соціальній мережі Facebook.

"Їду на роботу :)))" - написав лідер "Радикальної партії.

Їду на роботу:)))

Geplaatst door Олег Ляшко op Donderdag 23 juli 2020

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото вийшло дуже милим, однак журналісти видання "Страна" Звернули увагу на коляску Ляшка. Її вдалося ідентифікувати як виріб люксової німецької фірми Hesba.

Їх виготовляють на замовлення за ескізами покупця, використовуючи хромовану раму, ортопедичний матрац і натуральну шкіру для обробки люльки, козирка і прогулянкового блоку. За інформацією ЗМІ, вартість такого першого транспортного засобу малюка може коливатися від 35 000 до 150 000 грн в залежності від моделі та комплектації.

Дитячий візок Hesba Condor Coup deLux, скріншот
Дитячий візок Hesba Condor Coup deLux, скріншот

Модель сина Ляшка схожа на Hesba Condor Coup deLux. Як писала "Страна", його можна купити в Україні за 57 400 гривень в одному з київських магазинів; однак, Знай.ua вдалося відшукати коляску цієї моделі в іншому кольорі за 35 тисяч гривень.

Також в інтернеті можна знайти відеоогляд цього дитячого "транспортного засобу".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новоспечений татусь Ляшко на радощах завів TikTok.

Як повідомляв Знай.ua, Ляшко залпом "угатив" келих червоного вина.

Також Знай.ua писав, що Ляшко привчає сина до "своєї справи" з пелюшок.