В президента України Володимира Зеленського просять скасувати офіційні візити Президента України Володимира Зеленського, оскільки після них відбуваються одні нещастя (залишити лише можливість візиту до окупанта, тобто до Москви). Замість офіційних візитів нехай привозять його голограму або транслюють його виступи по смартфону.

Відповідна іронічна петиція з цим оприлюднена на сайті інтернет-представництва Президента України.

Відтак, автор даного звернення зазначає, що візити Володимира Зеленського супроводжуються нещасними випадками у місцях, де він побував з офіційним візитом (Париж, Оман, Прикарпаття та багато інших).

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

"З метою безпеки наших громадян пропоную скасувати їх. Нехай Володимир Зеленський сидить на Банковій в ОПі або на дачі. Лише якщо Зеленський колись прямуватиме на территорію московьких окупантів, то тоді дозволити йому такий візит", - йдеться в повідомленні.

Скріншот петиції
Скріншот петиції

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Петиція була зареєстрована на сайті президента 24 липня. Всього за один день вже зібрано понад 70 підписів українців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не стримав дане слово перед шахтарями по погашенню боргів "Центренерго" – профспілка.

Як повідомляв Знай.uа 8-годинний відпочинок в Одесі: графік робочої поїздки Зеленського показали українцям.

Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.