Зрадники України, які ставлять під сумнів суверенітет нашої держави і є реальною "п’ятою колоною" Кремля, мають бути за ґратами.

Про таке заявив п’ятий президент Петро Порошенко після засідання Печерського суду, який обирав запобіжний захід ветерану АТО Олександру Погребиському.

"Це – ще не перемога. Перемога буде тоді, коли за ґратами опиняться справжні зрадники, які поставили під сумнів наш державний суверенітет, існування нашої держави, за яку патріоти України сотні років проливали свою кров. Вони є реальною п’ятою колоною країни-агресора, проти якої борються такі ветерани і патріоти, як Сашко", – тоді сказав він.

Фото з місця подій

Також колишній український лідер звернувся до низки політичних сил та подякував їм за те, що вони стають на захист волонтерів та активістів.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Дякую, що ви тут. Я дякую всім політичним силам, які прийшли разом вимагати захисту волонтерів, добровольців, захисту ветеранів. Разом ми спільно рухаємося до нашої української перемоги", – додав Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, хто проходить у Раду, поіменний список майбутніх депутатів.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.