Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. Ця дата передбачена Конституцією і вже зараз підготовка до нього йде повним ходом. На 5 вересня призначений офіційний старт передвиборчої кампанії на місцевих виборах, тому з'їзд політичної партії “Слуга народу” може відбутися приблизно 21 серпня 2020 р. за словами заступника голови фракції у Верховній Раді, народного депутата Євгенії Кравчук.

Про це вона повідомила в суботу ввечері, 25 липня та наголосила на своїй сторінці в Facebook, що їх дружня професійна команда стає все більше і всеукраїнський з'їзд партії “Слуга народу”, який повинен відбутися в Києві, надасть можливість побачити команди обласних організацій та кандидатів на посади голів обласних центрів.

Євгенія Кравчук. фото: Facebook
Євгенія Кравчук. фото: Facebook

Також Кравчук повідомила про висунення кандидата на довибори по 208 округу, які відбудуться у зв'язку зі смертю Валерія Давиденко, самовисуванця по цьому округу в Чернігівській області.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Олександр Корнієнко, перший заступник керівника фракції, повідомив про те, що президент України Володимир Зеленський для кожного члена партії “Слуга Народу” є практичним та “духовним лідером” і зараз, під час підготовки до місцевих виборів, тим більше.

Нагадаємо, що Bihus Info провели розслідування в адресу народного депутата України від "Слуги народу" Олександра Дубинського та його частих порушень ПДР.

Як повідомляв "Знай.uа" Зеленського змушують знищити путінський автопром.

Знай.uа писав про Гройсмана, який в стилі Януковича просить зупинитися і тисне на жалість.