Стали відомими подробиці телефонної розмови президента України Володимира Зеленського з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це стало відомо з офіційного повідомлення російської сторони, розміщеному на сайті президента Росії.

Так, стверджується, що глави держав детально обговорили різні аспекти врегулювання кризи. Кремль наполягає на пріоритетності "реалізації прийнятих лідерами «нормандського формату» рішень, в тому числі за підсумками саміту в Парижі в грудні 2019 року".

Путін, фото: Getty Images
Путін, фото: Getty Images

Російський диктатор Володимир Путін дав оцінку і прийнятому 15 липня Верховною Радою рішенню щодо проведення місцевих виборів у 2020 році, стверджуючи, що воно суперечить Мінським угодам і ставить під загрозу перспективи врегулювання.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Президент Росії особливо відзначив, що ще раз озвучена Володимиром Зеленським у ході нинішнього телефонної розмови позиція про безальтернативність мінських домовленостей повинна знайти своє підтвердження в реальних діях київської влади", - повідомляють у Кремлі.

Також стверджується, що глави держав обмінялися думками щодо ситуації навколо пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського просять не їздити більше з офіційними візитами, тільки до Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського змушують знищити путінський автопром: "Просіть на колінах..."

Також Знай.ua писав, що Зеленський "втомився" від карантину в Києві.