Президент України Володимир Зеленський і голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук пробіглися по центральних вулицях Чернівців. Цей випадок став темою для жвавих обговорень у соцмережах: серед іншого, президента звинуватили у порушенні правил дорожнього руху і стали вимагати виписати йому штраф.

Інцидент мав місце ще 9 липня, але лише зараз відео ранкових вправ гаранта Конституції потрапило в мережу.

Зеленський і Осачук в компанії охоронців здійснили ранкову пробіжку по вулицях Кобилянської та Кордуби. Цей факт теж викликав кепкування користувачів соцмереж: вони зауважили, що президенту показали найкращі вулиці, а не ті, де дорожнє покриття майже не розгледіти за ямами.

"Штраф виписали за біг проїзжою частиною вул. Кордуби?" - зауважив інший користувач Facebook.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Також президент відвідав Івано-Франківськ. У рамках цього візиту Глава держави ознайомився з тим, як йде процес ліквідації наслідків руйнівних повеней, які пройшли в червні і завдали серйозної шкоди всьому регіону.

В результаті буйства стихії було затоплено 10 399 житлових будинків, 4 546 підвалів, 15 610 присадибних ділянок, а також пошкоджено 586 кілометрів доріг і 169 мостів.

Крім того потужний потік води зруйнував 149 кілометрів доріг і 90 мостів.

У цілому постраждали 250 населених пунктів та 16 районів Прикарпаття: Богородчанський, Верховинський, Галицький, Городенківський, Долинський, Калуський, Коломийський, Косівський, Надвірнянський, Рожнятівський, Рогатинський, Снятинський, Тисменицький, Тлумацький райони, Івано-Франківська та Яремчанська міські ради.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не стримав дане слово перед шахтарями по погашенню боргів "Центренерго" – профспілка.

Як повідомляв Знай.uа 8-годинний відпочинок в Одесі: графік робочої поїздки Зеленського показали українцям.

Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.