Головний суперник на виборах першого і єдиного президента Білорусі Олександра Лукашенка Світлана Тихановська заявила, що не має політичних амбіцій, а її програма заснована на проведенні чесних виборів у найближчий термін після свого обрання.

Джерело: білоруське видання TUT.by

Тихановська залишилась фактично єдиним і основним опозиційним кандидатом після того як решту відсторонили від виборів або заарештували, у тому числі і її чоловіка.

"Усі ви знаєте: Світлана Тихановська не політик, я не маю програми зміни Білорусі, але вона є у чоловіків, які не були допущені до передвиборчих перегонах. Мені не потрібна влада. Я хочу дітей, чоловіка і далі смажити свої котлети. Ви будете голосувати за Тихановску - але ви не будете голосувати за неї як за політика. Ви будете голосувати за Тихановску як за прийдешні зміни, нові чисті вибори, в яких можуть брати участь і Сергій Тихановский, і Віктор Бабарика, і Валерій Цепкало, і інші альтернативні кандидати", - сказала вимушена кандидатка у президенти.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Висунення Тихановської є визначною подією для білоруського політичного життя, оскільки Лукашенко ледь не вперше матиме на виборах реального конкурента, стверджують експерти.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко запалив з Таїсією Повалій в оточенні молодих красунь, кадри просочилися в мережу.

Як повідомляв Знай.ua, Фродо з "Володаря кілець" звернувся до головного конкурента Лукашенко.

Також Знай.ua писав, у Білорусі затримали відомого блогера, який "не сподобався" Лукашенка.