Варто нагадати нашим читачам, що в неділю, 9 серпня, в Білорусі відбудуться президентські вибори - і вперше за довгий час їх результат може бути непередбачуваним.

Так, кандидат у президенти Білорусі Світлана Тихановська вже відзначилася заявою щодо Кримського півострова, який окупували путінські бойовики. Світлана Тихановська заявила, що фактично Крим є російською територією. У той же час, вона сказала, що юридично він є українським.

Про це стало відомо завдяки заяві Світлани Тихановської в інтерв'ю для "Єврорадіо".

Світлана Тихановская, фото: "Наша Ніва"
Світлана Тихановская, фото: "Наша Ніва"

Тихановська підкреслила, що їй "боляче", що в Україні "була війна", а питання Криму "розділяє людей".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Можна я скажу так, як прийнято говорити в нашій країні, як прийнято за міжнародними законами? Юридично Крим український, фактично — російський. І не мучте мене більше", - сказала кандидат у президенти Білорусі.

Як відомо, вибори президента Білорусі призначено на 9 серпня. Всього там зареєстровано п'ять кандидатів - чинний президент Олександр Лукашенко, ексдепутат Ганна Канопацька, голова партії БСДГ Сергій Черечень, співголова об'єднання "Говори правду" Андрій Дмитрієв і дружина затриманого блогера Сергія Тихановського — Світлана Тихановська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, суперниця Лукашенка зібралася підкорити Білорусь дивним чином - "Смажити котлети і народжувати дітей".

Як повідомляв Знай.uа чверть століття з "Людиною року". Літопис сучасного успіху. Історія № 6: Леонід Кравчук.

Знай.uа писав, у Білорусі затримали відомого блогера, який "не сподобався" Лукашенко – "Я переживаю...".