Помер голова Миколаївської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Демид Губський після вогнепального поранення в голову.

Після некрізного вогнепального поранення в голову з пістолета травматичної дії, яке сталося 11 липня, він так і не прийшов у себе. Все це час він не приходив до тями, його стан оценвалось як стабільно важкий.

Демид переніс три операції, четверту його організм не витримав. Сьогодні, 29 липня, стало відомо, що Губський помер. Як виявилось згодом, миколаївські ЗМІ допустили помилку.

Інформацію про його смерть спростував "Миколаївським новинам" головний лікар ЛШМД Олександр Дем'янов.

"Демиду провели четверту операцію. Його стан оцінюється як стабільно важкий. Робимо все можливе, і дуже сподіваємося на краще", - сказав Олександр Євгенович.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Демид Губській, фото: Telegram-канал "Пульс України"
Демид Губській, фото: Telegram-канал "Пульс України"

За інформацією журналістів, дані про інцидент надійшли до Нацполіції в суботу, 11 липня, о 07:50 ранку. Зокрема повідомлялося, що 6 годин тому в лікарню з квартири Губського було госпіталізовано у непритомному стані з вогнепальним пораненням голови.

Губський, фото facebook
Губський, фото facebook

Як раніше повідомлялось, у місті Миколаїв голову обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Демида Губського терміново госпіталізували до лікарні з вогнепальним пораненням голови.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, один з лідерів ВО "Свобода" отримав вогнепальне поранення в голову.

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжі накрили смердюче кубло наркоманів - шприци і димедрол по всій школі.

Знай.uа писав, у Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає".