Прокуратуру Києва очолив люстрорований прокурор з Франківська. Повідомляється, що 27 липня генеральний прокурор України Ірина Венедиктова представила співробітникам прокуратури міста Києва нового керівника — Олега Кіпера.

Виявилося, що новий прокурор Києва виявився любителем ходити на місцеві шоу.

Так, в мережі знайшли відео програми "Говорить Україна" і випуск про пластику носі "Битва за новий ніс". До речі, на програму майбутній прокурор ходив у 2015 році.

Кіпера на передачу привела його дружина. Жінку, як повідомляється в ефірі, не влаштовувало, що ніс чоловіка красивіше, ніж її собсвенный.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше Олег Кіпер обіймав посаду заступника начальника слідчого управління Генеральної прокуратури України, однак після Революції Гідності був люстровано і звільнено з посади. Пізніше його прибрали зі списку люстророваних осіб.

останнім часом він працював на посаді помічника голови ОПУ Андрія Єрмака.

У декларації Олега Кіпера зазначено, що його дружина має громадянство Росії. У власності родини зареєстровані кілька квартир, земельних ділянок і будинків відпочинку. Також вони мають годинник Rolex, ювелірні прикраси і дорогі автомобілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кузьмін вимагає терміново заарештувати людей, на яких вказав Жванія.

Як повідомляв Знай. ua, люстрированый прокурор з Франківська став правою рукою Венедиктової шикарні особняки, машини і дружина-росіянка.

Також Знай. ua писав, що у Києві пограбували дружка Зеленського та Венедиктової, прокурор залишився "голим" після відпустки.