Українська активістка Маруся Звіробій виступила з заявою після призначення першогго президента України Леоніда Кравчука головою делегації України у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. Вона опублікувала відезвернення у себе в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Маруся Звіробій: Вас вже Кравчук вкурвив, чи ше нє??? t.me/marusyazvirobiy

Geplaatst door Дар'я Сапаргелдієва op Vrijdag 31 juli 2020

Активістка увімкнула на відео слова Кравчука: "Хочу, щоб в України з Росією встановились нормальні ділові стосунки країн, які мають спільний кордон і дуже багато в історії є речей, які ми прожили разом".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ви відчуваєте запах малороса, який не може говорити російською мовою. Оця гнида вона з того часу, коли ламали українську мову, бо не вміли говорити російською. Саме тому за цей акцент кругом по Радянському Союзу чмирили, українців називали хохлами, тому що їхня мова була, як з села", - каже Звіробій.

І ще раз, на біс вмикає слова Кравчука: "Много вещей, які ми прожили вмєстє".

"Вбила би за цей малоросійський акцент. Ти проститутка стара, ти здав Україну, підклав нас під Росію. Це капітулянт, на цього старого пердуна звісять всю відповідальність за капітуляцію. Малорос, комуняка, він ніколи не розумів, за що українських героїв знищувала Росія. І він хоче зараз всю країну загнати в рабство. Щоб ти падло здох. Я прийду плюну на твою могилу. Ця зараза нас знищить. Ви дасте, щоб нас знищила стара малоросійська гнида?", - підсумувала Звіробій, назвавши Кравчука зрадником України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маруся Звіробий звинуватила Зеленського в інсценуванні подій в Луцьку.

Як повідомляв Знай. ua, Маруся Звіробий взялася за старе і загрожує Зеленському.

Також Знай. ua писав, що Маруся Звіробий зізналася про алкоголізм і про "ворогів".