Українцям показали зарплати депутатів, голів фракцій і груп у Верховній Раді в липні. Крім заробітної плати була нарахована оплата щорічної відпустки. Про це йдеться у відповіді апарату вр на запит Українських Новин.

Від 24,6 тис. до 81,5 тис. гривень, в той час, як у червні отримали від 31,6 тис. до 42,3 тис. гривень.

Верховна Рада, скріншот: YouTube
Верховна Рада, скріншот: YouTube

Голова фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко заробила 24 642 гривні, а колишній президент Петро Порошенко за червень отримав 39 016 гривень.

Давид Арахамія на посаді голови фракції "Слуга народу" в липні отримав 67 860 гривень зарплати, його перший заступник Олександр Корнієнко - 43 302 гривні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім
Показати ще

Співголови фракції "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко і Вадим Рабинович отримали 67 281 гривню і 65 371 гривню відповідно.

Співголови фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов, Ірина Геращенко за липень отримали 76 046 гривень, 65 584 гривень відповідно, а голова фракції "Голос" Сергій Рахманін - 77 936 гривень.

Співголови групи "За майбутнє" Віктор Бондар і Тарас Батенко заробили 65 565 гривень і 81 542 гривні відповідно, голова групи "Довіра" Олег Кулинич - 76 763 гривні.

Серед усіх депутатів найбільша зарплата за липень у розмірі 95 002 гривень нараховано депутату від "Опозиційної платформи" Миколи Макаренка.

Верховна рада України, фото: "Час новин"
Верховна рада України, фото: "Час новин"

Найменшу зарплату у розмірі 15 062 гривні отримала депутат від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк, а ще менше 20 тис. гривень зарплати за липень отримав депутат від "Євросолідарності" Андрій Лопушанський - 19 632 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українська телеведуча "наговорила" за рік на 260 мільйонів: похвалилася в декларації

Як повідомляє портал Знай.ua, новий глава поліції Області засвітив "мажорну" декларацію - квартира, шикарні машини і гектари "городу"

Також Знай.ua писав, що брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах