Ексдепутат "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна зробив гучну заяву, грунтуючись на рейтингу кандидатів у мери столиці України. Він назвав більшість киян "бидлом", в результаті ознайомлення з новим соцдослідженням.

Читайте Знай в Google News!

"Киян ще нічого не навчило. А шкода", - повідомив Барна на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Він не вірить, що в Києві живе еліта. Депутат заявив:"у Києві таки більшість звичайного бидла: сепарського, недумаючого, продажного, що мріє про халяву".

Барна, скріншот: Facebook
Барна, скріншот: Facebook

На першому ж місці в рейтингу досі перебуває нинішній мер Києва-Віталій Кличко, якого готові підтримати 23,8% опитуваних. Обидва брати Барна раніше перебували в партії Порошенка, Степан до травня 2019 року очолював Тернопільську ОДА.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, президент з найбільшою кількістю хобі знову всіх здивував: вийшла його 53-я книга. Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов написав нову книгу. "Духовний світ туркмен" присвячений традиціям туркменського народу.

Як повідомляв "Знай.ua", затриманих у Білорусі журналістів чекає покарання — що придумав Лукашенко. Раніше затримані журналісти " Настоящего времени " були відпущені і скоро — депортовані з Білорусі. Серед учасників спільного проекту "Радио Свобода" та "Голоса Америки" двоє українців: Іван Гребенюк та Ірина Ромалійська.

Знай.ua писав, що Москаль просить спікера ВР Разумкова ініціювати відставку Геруса на виконання петиції президенту.