Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня будівельника України, який традиційно відзначають у нас в країні щорічно у другу неділю серпня, до професіоналів своєї справи. Президент нагадав, що минулого року уряд запустив проєкт "Велике будівництво" і наголосив на важливості роботи вітчизняних професіоналів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Зеленського в мережі Instagram.

Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram
Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram

"Сьогодні радий привітати з професійним святом будівельників. Ваша робота завжди викликає повагу і захоплення, адже її сенс - у створенні і розвитку нової якісної інфраструктури нашої країни. Цього року ми розпочали масштабну Національну програму "Велике будівництво". Це не тільки тисячі кілометрів доріг, а й нові школи, дитсадки, відділення екстреної медичної допомоги, медичні амбулаторії та сучасні спортивні комплекси. Проєкт триватиме і в наступні роки, ми почнемо реконструкцію і відновлення пам'яток архітектури, продовжимо будувати дороги та інші інфраструктурні об'єкти. Ми будуємо Україну разом — це не тільки амбіція чи мрія, це — план дій. Будуємо щодня, незважаючи на те, що ця праця іноді є нелегкою. І ми віримо в успіх України! Впевнений, що професіоналізм та майстерність будівельників сприятимуть подальшому розвитку нашої держави. Зі святом!",- звернувся Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що міністром охорони здоров'я України Максимом Степановим буде ініційовано посилення контролю за дотриманням заходів, які було введено через пандемію COVID-19 в Україні. Міністр повідомив: "Ми бачимо значне погіршення ситуації. Я звертатимуся до своїх колег, які відповідають за контроль всіх наших заходів, щодо обмежувальних заходів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, МОЗ готується до другої хвилі пандемії: Зеленський озвучив термінову заяву.

Як повідомляв Знай.uа, хитрі китайці налагодили відносини не з "зеленими", а з опозицією в особі Медведчука, - Губрієнко.

Знай.uа писав, Москаль просить спікера ВР Разумкова ініціювати відставку Геруса на виконання петиції президенту.