Два дні Володимир Зеленський перебував на Донбасі, куди приїхав, щоб особисто проконтролювати, як виконується режим тиші.

Президент України Володимир Зеленський особисто перевірив дотримання перемир'я на Донбасі, яке набрало чинності 27 липня. Головнокомандуючий за два дні проїхав понад 100 км лінії розмежування на Донбасі. Про це повідомила прес-служба Офісу президента і оприлюднила відповідне відео.

"100 кілометрів уздовж лінії зіткнення, виходи на передову, відверті розмови з військовими, активний моніторинг ситуації у прифронтовій зоні", - повідомляється у підписі до відео.

У той же час, як видно з кадрів, Зеленський нехтував правилами безпеки, розгулюючи без бронежелета і без каски. Щоправда, цього разу президент уже з'явився на передовій не в голубенькій сорочці, яку так часто любить згадувати Маруся Звіробій. Футболка Зеленського була менш примітного кольору. А от маску він тримав хіба що у руках на відміну від жителів прифронтових населених пунктів, з якими президент спілкувався.

Однак, є й позитивні моменти. зеленський, схоже, починає розуміти, від кого залежить мир на Донбасі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"Якщо б усе залежало від української сторони, режим тиші б не порушувався, і ми перейшли б до наступних етапів завершення війни", – заявив Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо,Тимошенко прирівняла Зеленського до Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський попередив українців про неминучу небезпеку

Також Знай.ua писав, Зеленський звернувся до Лукашенка через протести у Білорусі