Український блогер і психотерапевт Ольга Демчук розповіла про те, що відбувається зараз в Білорусі. Вона заявила, що розмовляла по телефону з друзями з Мінська, які розповіли їй страшні речі. За словами Демчук, на вулицях столиці Білорусі відбувається справжній розстріл. Вона стверджує, що там не тільки поліція і ОМОН, а й навіть підключилися російські спецслужби.

За словами Демчук, протестувальників у Білорусі б'ють булавами навіть тих, хто знаходиться неподалік від протестів. Люди з розбитими руками і головами, покалічені навмисне, зацьковані собаками. За словами знайомих блогера, жорстокості поліції немає меж. Страждають, переважно, молоді. У них немає зброї, тільки мета, якої вони хочуть домогтися.

Звонили друзья из Беларуси, у них свой бизнес. Там бойня на вечерних улицах. Привезли российский спецназ. Это уже не...

Geplaatst door Ольга Демчук op Dinsdag 11 augustus 2020

Протести душать дуже серйозно. Демчук заявляє, що на вулицях стріляють, а якщо в когось не потрапили, наздоганяють і б'ють. Однак молодь все одно залишається на вулицях. Десятки тисяч людей відрізані від інтернету, не можуть координувати обстановку, і не до кінця розуміють, що відбувається. "Багато гіркоти, розчарування, безсилля і страху. Так, це фашизм проти власного народу", резюмувала Демчук.

Популярні новини зараз
В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн Поліція займеться школярами: будуть реагувати дуже швидко На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж * па"

Також "Знай.uа" писав, що Лесєв показав справжнє обличчя Лукашенка після протестів у Білорусі:"симпатичний садист".