Зачіска президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа неодноразово викликала кепкування громадськості і, особливо, противників нинішнього глави держави. Але схоже, що пишна білява шевелюра може мати реальний вплив на політичне життя у країні: уряд США розглядає необхідність внесення певних змін у законодавство, які, очевидно, надихнуті саме волоссям Трампа.

Про це повідомляє українська служба BBC

Дональд Трамп, фото: timesofisrael
Дональд Трамп, фото: timesofisrael

Близько місяця тому Дональд Трамп поскаржився на проблеми з миттям голови.Річ у тім, що згідно з вимогами американського законодавства, потік води обмежений 9,5 л води на хвилину.

"Отже, насадка для душу - ви приймаєте душ, вода не виходить. Ви хочете вимити руки, а вода не йде. Що робити? Просто стояти там довше або приймати душ довше? А моє волосся - я не знаю, як у вас, а у мене воно має бути ідеальним. Ідеальним", - пояснює президент США.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Адміністрація Трампа хоче, щоб ліміт застосовували до кожної окремої форсунки в пристрої, а не до всієї насадки для душу - аби з нього виходило більше води.

На думку ж екологічних експертів, ці зміни лише завдадуть шкоди навколишньому середовищу, а покращити якість миття голови вони зможуть лише незначно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Заборона TikTok може дорого обійтися президенту - судовий позов уже готовий.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Білому домі підтвердили смерть Трампа: "З миром, цього вечора..."

Також Знай.ua писав, Топ-5 джерел доходу Дональда Трампа за минулий рік - гарант США показав свою декларацію, Порошенку і не снилося.