Відома акторка і фотомодель Кім Кардашьян та репер Каньє Уест звернулися за допомогою до президента США Дональду Трампу. Знаменитості попросили президента посприяти у звільненні A$AP Rocky з в'язниці в Швеції.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що на початку липня американський репер був заарештований за підозрою у нападі. Він повинен був виступати на українському фестивалі Atlas Weekend в 2019 році, але так і не зміг.

Стурбована ув'язненням A$AP Rocky Кім звернулася за допомогою до свого давнього друга. Ним виявився зять президента США Джаред Кушнер. Американський бізнесмен, у свою чергу, повідомив Трампу, що в Швеції з репером нібито обійшлися несправедливо, пише TMZ.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Інформатори заявляють, що глава американської держави відповів на звернення Кардашьян та Уеста схвально, і готовий простягнути руку допомоги художник.

Нагадаємо, що американський репер A$AP Rocky, був заарештований в Стокгольмі за бійку.

Як повідомляв портал Знай.ua, світська левиця не перестає дивувати своїх численних шанувальників новими фото.

Також портал Знай.ua писав, що Кім Кардашьян вразила красою на нічній прогулянці.