Суд Стокгольма заарештував американського репера A$AP Rocky (справжнє ім'я Ракім Майерс). Зірка потрапив у бійку, за його кинули під варту. Правоохоронці побоюються, що інакше він намагатиметься втекти.

Про це стало відомо в ході прес-конференції, яку транслювало шведське видання Aftonbladet.

Наразі за справу взялися адвокати музиканта, вони намагаються оскаржити рішення суду.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

репер

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, A$AP Rocky затримали в Стокгольмі в ніч на 3 липня. Йому інкримінували напад на людину. Причиною затримання стало відео, зняте в центрі Стокгольма, на якому музикант вистачає чоловіка, а потім кидає його на землю. За словами репера, 30 червня він йшов по центру міста у супроводі охорони, коли їх почали переслідувати двоє чоловіків. Вони йшли за Майерсом чотири квартали і не реагували на прохання залишити його в спокої. Інцидент закінчився бійкою, за яку затримали репера та його охоронців.

Варто додати, що A$AP Rocky заявлений як один з хедлайнерів фестивалю Atlas Weekend, який відбудеться в Києві 9-14 липня. Так, репер мав виступити перед українцями 13 липня.

Нагадаємо, музичний фестиваль під назвою Atlas Weekend 2019 пройде в Києві на ВДНГ з 9 по 14 липня. Одним із хедлайнерів заходу стане російський рок-гурт "Сплін". Виступ колективу стане останнім на головній сцені в четвертий день фестивалю – 12 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Atlas Weekend скасував участь у фестивалы улюбленого гурту українських підлітків.

Також Знай.ua писав про те, що одіозна співачка Світлана Лобода засвітила свого коханого - копія Ліндеманна.