Українська співачка Світлана Лобода показала фото з новим коханим. І фанати переконані, що це майбутній чоловік артистки. Вона без сорому показує поцілунки з ним у Stories Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Світлана минулого року народила другу дитину. Можливим батьком дівчинки міг стати соліст популярної німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Однак уважні шанувальники відзначили, що пара на даний момент не спілкується, а Лобода інтригує знімками з новим чоловіком.

На нових відео видно, що вона майже весь день провела з Костянтином Гордієнком. А при прощанні вони ніжно поцілувалися на камеру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Відомо, що Гордієнко є відомим солістом балету Freedom. Він також хореограф, оператор і фотограф.

А зовсім нещодавно Світлана Лобода здивувала фанатів натяком на весілля, коли опублікувала під фото хештег "поразамуж".

Новий чоловік в житті Лободи дуже схожий на вокаліста Rammstein, якому в даний момент вже 56 років. При цьому новому коханому Лободи на вигляд максимум 40 років.

Нещодавно Лобода виставила досить провокаційний кадр, засвітивши нового чоловіка. Так, артистка позувала в незвичайній толстовці з надрукованими словами з пісні Віктора Цоя "Дощ для нас", поки таємничий незнайомець лежав у неї на колінах. На знімку також видно, що це явно не передбачуваний батько дочки Тільди, соліст Rammstein Тілль Ліндеманн.

Нагадаємо, Лобода здивувала новим чоловіком, його видала татуювання.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода вразила зміною іміджу на дні народження зіркової подруги.

Також Знай. ua писав, що Лобода заінтригувала поверненням в Україну.