Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу сценічне фото і афішу свого виступу в Білорусі. Але найбільше уваги і коментарів викликала заява Лободи, яку вона залишила в підписі до фотографії. Річ у тому, що Світлана Лобода запросила своїх шанувальників з Вільнюса і Клайпеди відвідати її виступ в Мінську і зробити це можна абсолютно безкоштовно, але за однієї умови. Річ у тім, що напередодні Лобода скасувала свої концерти у двох зазначених містах, оскільки, нібито, стала жертвою шахраїв, і тепер вона пропонує тим, хто купив квитки, приїхати до Мінська.

"Дорогі наші шанувальники з Вільнюса і Клайпеди! У зв'язку з тим, що наша зустріч так і не відбулася, з незалежних від нас причин, ми знайшли можливість зустрітися з вами. 11 травня в Мінську пройде грандіозний BRIGHT FEST!!! ТІЛЬКИ ВИ МАЄТЕ МОЖЛИВІСТЬ ВІДВІДАТИ ФЕСТИВАЛЬ абсолютно безкоштовно. Вам необхідно пред'явити квиток на концерт, який не відбувся, і ви зможете стати гостем НАШОГО танцполу! Я ДУЖЕ чекаю нашої зустрічі і нагадую, що для громадян Євросоюзу передбачений безвізовий в'їзд на територію Республіки Білорусь (через Національний аеропорт Мінськ). З любов'ю, Ваша Lo", - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Треба сказати, що така заява Світлани Лободи викликала шквал обговорень в мережі. Одні захоплюються тим, що артистка великодушно запрошує скривджених шанувальників на безкоштовний концерт. Інші ж лають зірку і пропонують їй заплатити за перельоти і готель для тих, хто прилетить до Мінська на її виступ.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.