Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фотографії, на яких з'явилася в компанії російського телеведучого і гумориста Івана Урганта. Як виявилося, Лобода прийшла на шоу "Вечірній Ургант", яке виходить на пропагандистському каналі Росії. Також Лобода опублікувала відео, на якому вона стоїть за лаштунками телешоу разом з Ургантом, і він висміює її з-за того, що вона нібито прийшла без штанів.

Треба сказати, що неозброєним поглядом може і справді здатися, що штанів на ній немає. Однак, щоб довести зворотне, Світлана Лобода відкриває перед Ургантом свій темно-блискучий піджак-оверсайз і показує, що вона в шортах. На ногах зірки акуратні чорні босоніжки. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Сьогодні @vecherniy_urgant" Це вона так анонсувала випуск "Вечірнього Урганта" зі своєю участю. Треба сказати, що шанувальники зірки по-різному відреагували на її публікацію. Одним відео сподобалося, і вони знайшли його дуже кумедним, а от українські фоловери не підтримують Світлану в її ходінні по російських телеканалах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Красуня", "Найпрекрасніша", "На другому фото у вас нога попливла", "Світлана, не перестаю Вами захоплюватися, Ви така світла, чиста душею, без каменя за пазухою", "Як можна бути такою талановитою, красивою, розумною і турботливою мамою? Ви просто молодчина, обожнюю Вас", "Найкрасивіша", "В однієї мене питання до геометрії ніг на другому фото? Що там з фотошопом сталося?" - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.