Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, фіналісткою шоу "Холостяк" стала Дарія Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту. Зараз парочка живе разом в новій квартирі та облаштовує її.

Дарія часто розповідає прихильникам на своїй сторінці в Instagram деталі того, як вона створює затишок у спільному помешканні з Добриніним. Нещодавно, вона показала, як багато у їхній оселі різноманітних рослин. Та Добринін пішов далі й опублікував в Instagram фото, де поділився інтимними подробицями спільного життя з коханою.

"Ще під час проекту ми з Дашею міркували на тему, хто з нас "сова" чи "жайворонок". Пам'ятаєте? Але я вважаю, все це легко змінюється, коли ви починаєте жити разом. Зараз можемо і до обіду провалявся в ліжку, а іноді й в сім ранку прокинутися, щоб швидше приготувати сніданок", - пофілософствував ведучий.

На фото Добринін прикрився простирадлом і завів одну руку за голову - шанувальники змогли оцінити його торс і спортивну форму. Екс-холостяк тримає руку Даші, яка в цей час залишилася за кадром. На світлині красується лише її рука з обручкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Даша також вирішила внести ясність і залишила дуже пікантний коментар під постом Микити. "Мені здається, що раптово стало дуже жарко", - написав дівчина.

Прихильники також не пройшли повз публікації й засипали пару компліментами.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" розповіла, з ким живе, крім Добриніна: "Раніше не особливо любила".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дарія Квіткова показала весільне відео з Добриніним.