Головний холостяк країни Микита Добринін і його обраниця Дар'я Квіткова щасливі разом. Закохані зважилися на переїзд і тепер живуть під одним дахом.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нещодавно Даша розповіла на своїй сторінці в Instagram, що допомагає створювати їй особливу атмосферу затишку.

"Раніше я не особливо любила квіти. Коли мені дарували букети, мені ставало моторошно ніяково, бо я не бачила сенсу в цьому. Мені завжди ставало сумно, що квіти в'януть або засихають. Раніше мені просто лінь було доглядати за домашніми рослинами. Роза, яка росла у мене, страждала від браку уваги, так як я вічно забувала її поливати". - поділилася дівчина.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Всього півроку тому дівчина кардинально змінила своє ставлення до кімнатним рослинам, а Микита лише посприяв цьому процесу.

"Я ніяковію і радію, як маленька дівчинка, коли коханий приходить з квітами, а рослинам для нашого дому - ми даємо імена і без праці доглядаємо за ними. Погодьтеся, все виглядає затишніше, коли в квартирі з'являється більше зелені".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях відразу відгукнулися її фолловери:
"У мене фікус - Ігор і драцена - Лариса", "Ну ось, чому ти така зая?", "Стильно виглядає", "Така милаха", "Ну у вас прям ботанічний сад тепер", "шикарна Дівчина", "Яка красу!Як квіти наповнюють будинок, навіть без штор затишно стало", " Так затишно у вас вдома, клас".