Народний депутат Андрій Холодов розповів про те, як проходить приватизація готелю "Дніпро". За його словами, " перемога "швидко перетворюється на" зраду", і причиною тому є клоуни, яким доручили важливі і відповідальні завдання.

Холодов розповів, що Олександр Кохановський, який називає себе покупцем готелю, не фігурує в списку документів компанії Smartland, яка виграла аукціон. Отже, до реєстру ФДМ були внесені неправдиві відомості, тому договір про продаж не може бути зареєстрований.
Глава ФДМ Дмитро Сенниченко заявив, що звернеться до правоохоронних органів, щоб з'ясувати, чи використовувався російський капітал при покупці готелю. Однак перевірити то може тільки Фінмоніторинг, але ніяк не поліція.

«Перемога» с приватизацией отеля Днепр постепенно превращается в «зраду»🤬 Так всегда бывает, когда важные дела поручают...

Geplaatst door Андрій Холодов op Dinsdag 18 augustus 2020

Результати аукціону були оголошені без перевірки джерел грошових коштів, звідки надійшли кошти. Банк заблокувати фінансову операцію з РФ не може, оскільки законодавчої заборони немає. Глава фінмоніторингу Ігор Черкаський заявив, що до відомства для перевірки ніхто не звертався, отже, Сенніченко збрехав.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Андрій Холодов заявив, що справу про приватизацію готелю "Дніпро" найближчим часом буде розглянуто в суді. Готується вже чотири позови з цього приводу. Холодов зазначив, що сподівається, що готель "Дніпро" отримає нове життя, але довіряти такі справи "клоунам з Facebook" не можна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, " 50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал " Знай.ІА", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили.

Також " Знай.ІА " писав, що Кравчук зробив заяву напередодні переговорів щодо Донбасу: "сльози російських матерів"