Журналісти помітили рекламу політичної сили експрезидента Петра Порошенка, у якій обігрується слоган "Україна — це ти", яким користується політична партія "Слуга народу". Однак позитивно гумор прихильників Порошенка зрозуміли не всі.

Читайте Знай в Google News!

На цю рекламу звернули увагу репортери Telegram-каналу Klymenko Times.

"Порохоботи з таким захватом постять передвиборчий креатив своїх піарщков ... ніби це якось їм допоможе стати політсилою для більшості і наростити рейтинг.

На борді на слоган "Україна - це ти" партії Зеленського наклеєна інша реклама - "Україна - це ми!". Спроба зіграти на зміні гасла в стилі "баба Яга проти", до речі, по сенсу працює не в плюс політсили Порошенко. Тому що якщо гасло "СН" можна трактувати як "єдність в різноманітті", як акцент на кожній людині, то гасло "ЄС" - як ультимативну "ми знаємо як вам жити, тому що Україна це ми".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І з огляду на досвід п'ятирічки з Порошенком - так, це вони і мають на увазі", — зауважують у виданні.

Знай.ua ж пропонує читачам самим робити висновки щодо припустимості та етичності такої реклами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський розповів, коли Україна отримає вакцину від китайського вірусу.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський сказав, що провів би перевибори, Лукашенку варто послухати: "Уявімо, що я впевнений у собі".

Знай.uа писав, Зеленський, після "побачення" з Ердоганом, відкрив списки полонених.