Відомий український журналіст, блогер, політичний оглядач і редактор порталу "хвиля" Юрій Романенко зробив кілька нових заяв стосовно реакції в мережі Twitter колишнього президента України Петра Порошенка на дії, які зробив чинний президент Володимир Зеленський під час святкування 29-ої річниці Незалежності.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Юрія Романенка у своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Публікації Петра Порошенка, скріншот: Twitter
Публікації Петра Порошенка, скріншот: Twitter

""Плакали навіть собаки, коли гетьман йшов". Гарячка в чистому вигляді. Як у Лукашенка. Я вважаю, що наступного року Петру Олексійовичу пішла б примусова ізоляція, щоб не було нервового зриву. Років на 10-15.", - підписав публікацію Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Петро Порошенко, фото: Апостроф
Петро Порошенко, фото: Апостроф

Також варто нагадати нашим читачам, що Юрій Романенко заявив, що День Незалежності з кожним роком перетворюється на порожній ритуал, який з порожніми очима повторює кожен новий президент. Експерт також висміяв 30-річних людей в костюмах, "які з сумними єб***никами стоять з квітами і сумно кивають в унісон словами диктора, що читає єлейну промову ні про що".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тихановская vs. Лукашенко - що спільного і що різного в їхніх історіях.

Як повідомляв Знай.uа, від Чехії та Польщі до Білорусі та Туреччини: які країни разом з Україною потрапили в "зелену зону" карантину.

Знай.uа писав, хроніка протестів у Білорусі проти Лукашенка: масові побиття, перша смерть і затримання.