Народний депутат Сергій Шахов виступив з вимогою звільнити з посади Губернатора Луганської області Сергія Гайдая. З такою заявою народний обранець звернувся на позачерговій сесії Верховної Ради у вівторок, 25 серпня.

Читайте Знай в Google News!

" Шановні колеги, два дні поспіль ми святкуємо День Незалежності України, яку наші батьки відстояли 29 років тому. Заради чого? Заради того, щоб якісь два губернатори наступили на горло президенту України, якого обрали в 2019 році? Президент України їде по кордонах і говорить, що у нас є мир вже 29 діб. Спікер парламенту прилітає до Луганської області і бачить, що також в нас є мир. А деякі два губернатори Донецької та Луганської областей вчинили війну – позбавили 500 тисяч українців права голосу ", - стверджує депутат.

Шахов зазначив, що зараз на рахунках у північно-Донецьку 200 мільйонів гривень, а в Лисичанську – 167 мільйонів гривень.

" Вони добралися сьогодні до влади, щоби грабувати. І зробилися князями. Не можна допускати того, щоб якісь 2 губернатори грабували Україну і лишали права голосу українських громадян. Сьогодні в Луганській області проходить вакханалія. Торгівля наркотиками, вирощують поля с конопелями, торгівля органами живими, копанки, зруйнування заводів. Коли це закінчиться? Донбас вимагає, щоби негайно відсторонили від посад губернаторів і зробили розслідування ", - стверджує Шахов.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, влада боїться втратити свої позиції, тому намагається скасувати вибори на Луганщині та Донеччині-Сергій Шахов.

Як повідомляв Знай. ua, Шахов вимагає порушити кримінальну справу проти Гайдая-обурені люди взяли в кільце Офіс Президента.

Також Знай. ua писав, що Сергій Шахов показав, як Зеленському замилюють очі і грабують Донбас.