Донька російського опозиціонера Олексія Навального Даша з відкритою душею привітала своїх батьків з річницею. Навіть у такий важкий момент, коли її батько знаходиться в Німеччині на лікуванні, дівчина не забуває про підтримку і знаходить щось позитивне в цьому житті. Нагадаємо, що Даша вчиться в Стендфордському університеті.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Навальної в мережі Instagram.

Публікація Даші Навальної, скріншот: Instagram
Публікація Даші Навальної, скріншот: Instagram

"Кохання - це, коли щодня хочеться разом танцювати під старі пісні. Кохання - це підтримувати один одного в залі суду. Кохання - це, коли ти не нафарбована, але він все одно знімає відео, тому що для нього ти найкрасивіша. Кохання - це координувати одяг між собою. Кохання - це дивитися на неї як в перший раз. Кохання - це, коли ви готові пройти будь-які випробування разом... і заради один одного. Кохання - це зустріти "того самого" і більше не відпускати. Батьки, спасибі, що навчили мене любити. З річницею!", - привітала Даша Навальна своїх батьків з річницею сімейного життя.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що опозиційний російський політик Олексій Навальний був отруєний. Як йдеться в заяві берлінської клініки Charite, куди госпіталізували політика, його отруїли із застосуванням речовини з групи інгібіторів холінестерази. При цьому конкретну речовину ще не встановлено. Навальному вводять антидот атропін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Кияни покажуть, хто, куди і кому повинен підвищувати": експерт спрогнозував долю Притули.

Як повідомляв Знай.uа, Путін відступив? Навального нарешті дозволили транспортувати до Німеччини.

Знай.uа писав, від отруєння Навального постраждала донька Пєскова: "Не побажаю нікому".