Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що його могли отруїти у СІЗО. Політик показав фото свого опухлого обличчя внаслідок сильної алергічної реакції, яка почалася після його затримання.

"У мене ніколи не було алергії. Ні на їжу, ні на пилок, ні на щось інше. Можу лежати в стозі сіна у травні місяці і їсти лимони, фаршировані усіма видами горіхів. При цьому, що таке алергія я добре знаю. У дружини вона на бруньки рослин. Ранню весну вона просто ненавидитьу. Відповідно, ми шукали ознаки алергії у дітей, і я багато чого прочитав на цю тему", - пише Навальний на своєму сайті.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, реакція почалася на четвертий день перебування під арештом, хоча він харчувався так само, як і решта п'ятеро ув'язнених у камері.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Це мій дев'ятий або десятий арешт. За весь час я звертався до лікаря один раз, коли застудився і була висока температура. Постільна білизна у мене своя. З тюремної сумки, яка завжди напоготові. Там же лежать мило, зубна паста і все таке інше. Всім цим я користувався два тижні тому", - заявив Навальний.

За словами опозиціонера, алергічна реакція з'явилась буквально нізвідки. Навальний впевнений, що його отруїли, підклавши у камеру якийсь збудник алергії під час прогулянок.

"Вночі прокидаюсь від того, що обличчя, вуха і шия горять і колються... Я відчував, як ніби мені скловатою натерли голову. Заснути не зміг, крутився", - пише він.

Нагадаємо, у Москві під час мітингу було затримано 1373 людини, включаючи жінок і дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Навального з СІЗО терміново госпіталізували.

Також портал Знай.ua писав, Навальний вибачився перед українцями за найтяжчий злочин Путіна.