У Білорусі місцеві жителі продовжують виходити на протести. Ті, хто не згодні з результатами виборів президента країни, згідно з якими за офіційною статистикою нібито переміг попередній президент Білорусі Олександр Лукашенко, виходять на мирні мітинги, влаштовують страйки на виробництвах.

Читайте Знай в Google News!

Тим часом громадянам, які наважуються вийти проти Лукашенка, надходять погрози і на них починають тиснути. Деяким білорусам відкрито погрожують звільненням.

Крім того, люди повідомляють, що їх змушують виходити на мітинги на підтримку Олександра Лукашенка. Про подібне заявили білоруські спортсмени, повідомляє Telegram-канал Nexta.

Спортсмени з національної команди легкоатлетів розповіли, що до них збирається міністр спорту Білорусі Сергій Ковальчук. Він проведе ідеологічну роботу для того, щоб змусити спортсменів припинити виступати проти Лукашенка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чиновника відправили для проведення ідеологічної бесіди з національною командою з легкої атлетики, учасники якої раніше підписалися під зверненням, в якому висловлювали незгоду з фальсифікацією виборів і насильством щодо мирних громадян", — повідомляють працівники центру.

Спортсмени розповіли, що в п'ятницю, 28 серпня, їх намагаються загнати на провладний мітинг. Хлопці просять підтримки і допомоги у своїх співвітчизників під час розмови з міністром спорту.

"приїжджайте о 13: 00 в Республіканський центр олімпійської підготовки з легкої атлетики за адресою вул.Калиновського 111 в Мінську. Разом ми-сила!"- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський сказав, що провів би перевибори, Лукашенку варто послухати.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко з сином пролетіли на вертольоті над очищеними від протестуючих площами.

Також Знай. ua писав, що Зеленський у стилі Порошенка викотив військові" перемоги " в одне місце.