Колишній народний депутат України Олег Барна потрапив у гучний скандал, який стався в День Незалежності. Як виявилося Олег Барна прийшов на Марш Захисників України в мундирі, який було обвішано нагородами "учасника бойових дій".

Читайте Знай в Google News!

Проте українці помітили, що гість маршу видає себе за героя без будь-яких доказів і вступили з ним у гарячу бесіду. Про це стало відомо завдяки публікації відео з гарячою суперечкою в мережі Facebook користувача Олександра Почунока.

Професійний популіст,провокатор та корупціонер барна нап‘ялив форму і хотів примазатись до бойових захисників України Добровольців але не зміг відповісти на запитання де саме брав участь у бойових діях,в результаті був вигнаний із коробки бойовими!!! Слава Україні та ганьба такій мерзоті! Репост вітається!

Geplaatst door Alexander Pochynok op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ветерани почали допитуватися у нього, де він безпосередньо брав участь у бойових діях. На що Барна запропонував відвезти їх до Станиці Луганської, де б ті змогли переконатися, побачивши документи.

"Приїхали на один день, і отримали УБД, а ви мені розповідаєте", - відрізав Барні учасник війни на Сході України.

Причому Барна навіть не зміг назвати позивний свого командира, назву позиції, де він брав участь у бойових діях.

"Професійний популіст, провокатор і корупціонер Барна нап'ялив форму і хотів примазатися до бойових Захисників України добровольців, але не зміг відповісти на питання, де саме брав участь у бойових діях, в результаті був вигнаний з коробки бойовими! Слава Україні і ганьба такій гидоті!", - підписано відео.

Українці залишили десятки коментарів під відео, вони обурюються нахабством колишнього чиновника.

"А інваліда війни Барна отримав за зіткнення з трамваєм! Шкода, вага авто якого близько 1 тонни вибило 20-ти тонний трамвай з рейок! Це в якому стані потрібно бути, щоб таке учудити?"; "Я так люблю такі прямі розмови і петляння Барни - це 99 лвл!"; "Красиво упакували шпіца в ср*ку"; "І медалі начепив. Вже і у нас ряджені з'явилися!", - пишуть українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Коломойський залучає Конституційний суд, щоб зберегти пільгову ціну на струм і розкрадати "Центренерго".

Як повідомляв Знай.uа, Герус повинен понести відповідальність за медіа-міф "Роттердам+", - експерт.

Знай.uа писав, ММКІ вимагає від Мінекономіки негайного скасування квоти на імпорт сірчаної кислоти.