У білоруській столиці, в місті Мінськ співробітники правоохоронних органів почали розганяти студентів, які вийшли на акції протесту. Затриманих молодих людей насильно запихають у службові мікроавтобуси.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Onliner.

Протести в Білорусі, скріншот: YouTube
Протести в Білорусі, скріншот: YouTube

Журналісти пишуть, що затримання почалися в районі площі Незалежності. Група співробітників ОМОНу підійшла до студентів і запропонувала мирно розійтися. Студенти зімкнулися в ланцюг і відмовилися розходитися. Після цього силовики почали висмикувати людей з ланцюга і відводити.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Основна маса рушила в бік МДЛУ (Мінський державний лінгвістичний університет - ред.), проте їх наздоганяли силовики. Біля головного входу в парк Горького стоять два мікроавтобуси, в які відводять затриманих", - повідомляють журналісти.

Варто також нагадати нашим читачам, що стало відомо про те, що в Києві поруч з посольством Білорусі відбулася акція протесту під назвою "День народження диктатора". Таким чином, повідомляється, що учасники мітингу в столиці вимагали, щоб у сусідній країні звільнили ні в чому не винних людей, які були затримані поліцією. Акцію вирішили провести в символічний день, коли Олександру Лукашенку виповнюється 66 років, 30 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Чернівцях помітили Лукашенка у військовій формі.

Як повідомляв Знай.uа, під Львовом шахтарі "поховали" себе під землею, вдома чекають голодні сім'ї.

Знай.uа писав, у Києві спалили Лукашенка з Путіним.