Напередодні виборів мера Києва лідер проєвропейської партії "Сила і Честь", генерал-полковник і колишній керівник Служби безпеки України Ігор Смешко розвісив свої агітаційні плакати на напівзруйнованих будинках українців.

Читайте Знай в Google News!

Це викликало подив і сміх у багатьох виборців, які не можуть зрозуміти, про яку силу і честь говорить "вічний кандидат" у президенти України.

"Смєшко, не смішіть мене!", "Сало і жесть ! Сміх як він є !!!)) ", "Місце знайшли супер))", "Ну так він смешко)))", - жартівливо пишуть користувачі соцмережі Twitter під твітом автора Mala.

скріншот

Ще один користувач мережі, житель Вінниці поділився фото плаката і написав: "Вінниця, Смешко агітує і говорить про якусь силу і честь. Агент гордон поки не активований?".

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно у партії Ігоря Смешка "Сила і Честь" стався скандал, в ході якого члени партії збунтувалися проти голови політсили. Члени партії бунтували проти лідера партії, звинувачуючи його у продажу місць у партійному списку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Смешко розповів, хто з його партії піде до Верховної Ради: від Чубарова до Тимошенко.

Також портал Знай.uа писав, що рейтинги Віталія Кличка показали круте піке – чого чекати від виборів мера Києва.