Вже через чотири дні вся Україна зробить свій вибір на дострокових парламентських виборах. Здебільшого зазвичай люди голосують не за саму партію, а за «вождя» цієї сили, який їм з тих чи інших причин подобається.

Про те, що за кожним лідером стоїть величезна команда і на нього працює десятки іміджмейкерів і спічрайтерів - немає сенсу говорити, це і так зрозуміло кожному. Але все ж у кожного політика є той єдиний чоловік, який його надихає і змушує продовжувати йти до наміченої мети. Це «другі половинки» лідерів партій.

Знай.ua вирішив написати про чоловіків і дружин політиків, за яких вже найближчої неділі підуть голосувати українці. Про тих «муз», які зазвичай залишаються за кадром.

Відразу відзначимо, що партію Петра Порошенка ми не стали брати, так як про його дружину Марину Порошенко все і так все встигли дізнатися за попередні п'ять років.

Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Чоловік Тимошенко рідко посміхається на людях

Єдина жінка в нашому списку і тому почнемо з неї. Вона одружена з Олександром Тимошенком вже 40 років, в шлюбі у них народилася дочка Євгенія, яка вже встигла подарувати їм двох онуків.

Чоловік леді Ю завжди був поруч з нею, хоч і залишався в тіні. Єдиний раз, коли він був не поруч зі своєї благовірної, це коли Юлія Тимошенко опинилася за гратами під час правління Януковича. Її чоловік від гріха подалі вирішив поїхати до Чехії, де йому надали політичний притулок.

За своє життя Олександр Тимошенко був нерідко замішаний у скандалах. Його звинувачували і в співробітництві з одіозним експрем'єр-міністром Павлом Лазаренком, і в розкраданні майже мільйона доларів у 2000 році, і зовсім недавно ЗМІ писали, що чоловік Тимошенко співпрацює з росіянами через свої фірми в Чехії.

Звичайно, він людина небідна в його декларації за 2017 рік зазначено, що дохід становить 3,4 мільйона гривень. Хоча, на думку експертів, насправді його статки набагато більше.

Святослав Вакарчук

Дружина Вакарчука завжди знаходиться поряд з ним, але рідко потрапляє в об'єктиви камер

Лідер «Океану Ельзи» увірвався в українську політику хоч і очікувано, але все ж раптово. І, можливо, від участі в президентських виборах його відрадила саме дружина Ляля Фонарьова, з якою вони разом вже більше 20 років.

Дружина Вакарчука була арт-директором і піарником групи «Океан Ельзи», тому пара не розлучалася навіть на роботі. Також можна припустити що, якщо Ляля давала поради по просуванню музикантів, вона може докласти руку і до іміджу Вакарчука-політика.

Подружжя дуже люблять один одного, сам же лідер «Голосу» визнавався неодноразово, що мріє про дітей. На даний момент вони виховують доньку Лялі від першого шлюбу Діану.

Міхеїл Саакашвілі

Подружжя Саакашвілі не уявляють життя без політики

Колишній губернатор Одеської області один з найбільш харизматичних і відомих політиків на даний момент у нашій країні. І, звичайно, своїм успіхом він зобов'язаний люблячої і вірної дружини Сандрі Рулофс.

Дружина Міхо народилася в Нідерландах, її можна назвати поліглотом, вона знає: голландську, французьку, німецьку, англійську, мегрельську, грузинську і російську мови. Тому підбадьорити чоловіка може на будь-який з семи мов.

На даний момент Сандра займається політикою в Грузії, і поки чоловік намагається провести свою партію до Верховної Ради, у неї були свої вибори - вона претендувала на крісло мера міста Зугдіді. Але програла своєму супернику.

Зараз пара спілкується тільки по телефону або відеозв'язку, тому навколо Саакашвілі завжди багато різних красивих дівчат. Але надихнути його так, як це може зробити тільки дружина, вони, звичайно, не можуть.

Ігор Смешко

Юлія Смешко любить виходити з чоловіком в світ

Колишній голова СБУ часів Кучми повернувся в політику дуже голосно. Спочатку набрав несподівано високий відсоток на президентських виборах, а потім вирішив спробувати щастя і на дострокових парламентських.

Підставляє йому плече і в побуті, і в роботі його дружина Юлія. Пара вже багато років разом і, ймовірно, голова сімейства радиться з нею, коли приймає, те чи інше рішення. Можливо, те, що зараз в партії Смешка майже немає його партійців, а все прохідні місця зайняли люди Януковича і Порошенка - це якраз рада від благовірної. Адже вибори виборами, а їсти хочеться завжди і треба думати про майбутнє.

А то, що дружина Смешка звикла до розкоші - це зрозуміло. І судячи з її декларації велику слабкість вона має саме до нерухомості. На неї записана земельна ділянка площею 551 квадратний метр в районі Фонтанки, Одеської області та ще одна площею 8 750 квадратів в селищі Гореничі під Києвом. Також в її власності квартира площею 127,8 квадратних метрів у селищі Кореїз в окупованому Криму та нежитлове приміщення площею 140,3 квадратних метра в Києві. Крім цього вона володіє трьома машиноместамі в столиці.

Дмитро Разумков

Дмитро Разумков тримає в секреті інформацію про свою дружину

Найскладніше було знайти інформацію про особисте життя голови партії «Слуга народу». Про його відомих батьків інформації хоч відбавляй, а ось син, який вибився в політику, поки тримає своє приватне життя в таємниці.

Єдино, що ми точно дізналися, що він одружений і має двох дітей. Про саму натхненницю соратника Зеленського взагалі нічого не відомо. Через людей, які мають відношення до партії, ми дізналися, що її звуть Світлана. Але і то наш співрозмовник не був точно в цьому впевнений.

Нагадаємо, що кандидат від Слуги народу додумався "заманювати" виборців стартовими пакетами з великою сумою на рахунку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слуга народу розглядає об'єднання з Голосом Святослава Вакарчука.

Також портал Знай.uа писав, як будуть проходити парламентські вибори 2019.