Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що станом на 31 травня висловили бажання стати членами партії вже майже 20 тисяч українців. Відповідна заява прозвучала в ефірі одного з українських телеканалів.

Разумков зазначив, що партія "Слуга народу" буде рости в тій же геометричній прогресії, в якій зростала команда Зеленського, починаючи з 1 січня 2019 року.

"На сьогоднішній момент на ранок заявок на те, щоб приєднатися до партії "Слуга народу", було близько 20 тисяч", - повідомив Разумков.

Разумков пояснив питання щодо того, чи можуть народні депутати поточного скликання або колишні депутати стати членами партії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Якщо ж ми говоримо про колишніх народних депутатів - я зараз не готовий відповісти, чи будуть вони, як члени партії... Мова про те, чи будуть вони балотуватися від партії "Слуга народу". На сьогоднішній момент йде відбір мажоритарників - люди подають заявки, проходять досить такий серйозний конкурс, це не просто написати "я хочу бути депутатом" і на цьому все закінчується", - сказав голова партії.

Відомо, що резюме кандидатів з усіма матеріалами буде проходити перевірку не тільки СБУ, але і представників HR-агенств.

"Так от, в цьому плані як чинним, так і народним депутатам, які були раніше, не рекомендую витрачати свій час, заходити на сайт, оформляти ось ці речі", - констатував Разумков.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський назвав точну дату розпуску Верховної Ради.

Також Знай. ua писав, що Команда Зеленського розвіяла всі скандальні міфи цього тижня.