Довірена особа кандидата у народні депутати від партії "Сила і Честь" Олексій Шкільний потрапив у гучний скандал. Стало відомо, що чоловік нападав на перехожих з зброєю. Про це передає "Телеграф".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляється, Шкільний припаркував свій автомобіль Toyota Camry у недозволеному місці, а потім почав залякувати дітей, які нібито зачепили його машину. На зауваження перехожих довірена особа дістав з машини телескопічний кийок і збирався наздогнати ним одного з очевидців.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що "патрон" Шкільного Олександр Гончаренко не потрапив до Верховної ради за результатами парламентських виборів.

"У даній ситуації радує одне – його "патрон" Олександр Гончаренко не пройшов до парламенту, а значить такі імбіцили як Шкільний не зможуть потрапити у владу і приймати якісь рішення у країні. Дивлячись на Шкільного, можна зробити загальну характеристику партії "Сила і Честь", а також людей, які входять в їх оточення", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналісти витягли усі "скелети з шафи" Смешка.

Також портал Знай.ua писав, Смешко з охоронцем накинулися з кулаками на нардепа Добродомова.